A'Pieu Lactobacillus Moisturizing Eye Cream
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty Dolce.pl. Witryna Dolce.pl jest aktualizowana codziennie.
Kategoria | Kremy pod oczy |
Marka | A'Pieu |
Linia | A'Pieu Skin Care |
Skóra | Dowolna |
Forma | Krem |
Stosowanie | Dzień/Noc |
A'Pieu Lactobacillus Moisturizing Eye Cream - krem do
skóry wokół oczu, który zapewnia wystarczające nawilżenie wrażliwej i suchej skórze, dzięki 69% nawilżających enzymów laktozy, które
zawiera. Produkt pomaga również ukoić podrażnienia wrażliwej skóry
spowodowane suchością. Ma działanie tonizujące, nawilżające i kojące. Stanowi 6 etap koreańskiej pielęgnacji - nawilżanie.
Dodatek witaminy E wzmacnia strukturę powierzchniową naskórka oraz
aktywuje proces regeneracji.
Niacynamid skutecznie rozjaśnia skórę oraz wyrównuje i poprawia jej
koloryt. Zaś zawartość olejku bergamotowego normalizuje wydzielanie
sebum, spowalnia pracę gruczołów łojowych, zwęża pory, likwiduje
stany zapalne i podrażnienia, odświeża i rozjaśnia koloryt
skóry.
EAN/UPC: 8809643517607
Termin wysyłki liczony jest od chwili potwierdzenia zamówienia w przypadku zamówień pobraniowych. W przypadku zamówień opłacanych przelewem lub kartą, termin realizacji liczony jest od zaksięgowania wpłaty. W wyjątkowych sytuacjach czas realizacji może ulec wydłużeniu.
Zdjęcia produktów prosimy traktować jako poglądowe. Mogą występować rozbieżności, np. ze względu na różnice pojemności czy modyfikacje produktu przez producenta.
Napisz pierwszą opinię!
Twoja opinia
- Baw się i pisz, co myślisz!
Opinie pomagają konsumentom, ułatwiając wybór dobrego produktu. Ważne są też opinie krytyczne, bo dzięki którym unikniemy kupna bubla.
Firma NANOSOFT nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny Dolce.pl.
Firma NANOSOFT zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.